tiistai 8. syyskuuta 2009

Ihme - Vaala

Kahvila-ravintola Ihme (Kajaanintie 1184,91740 Jaalanka) virkistää suhteellisen metsäistä taivalta Oulu-Iisalmi. Tien 22 varteen Oulujärven rannalle noussut Ihme on perustaukopaikka: kahvia, limsaa, suolaista ja makeaa. Paikallisista tuotteista myytävänä mm. marjamyslejä, muutoin peruselintarvikeita pieni valikoima lähimökkien tarpeisiin. Vessassa käynnin ilman ostoksia voi edelleen kuitata myös penneillä.

Perheyritykseltä vaikuttava taukopaikka, jossa lounaaksi on useimmiten paikallisen järven kalaa, mitä nyt on satuttu saamaan sinä päivänä. Matkailuautoilijoille edullista yöpymistä muutamalla eurolla Ihmeen pihalla.

4 kommenttia:

  1. Vaalasta muutenkin ylläkuvatun kaltaisia muistoja. Lapset olivat pieniä ja lomareissu Vaalassa tuo ihania ja hauskoja muistoja. Toivottavasti Ihme on odottamassa meitä, kun poikkeamme porukoinemme paikkakunnalla muistelemassa menneitä.

    VastaaPoista
  2. Ihme on kyllä huippupaikka. Aina kun ajelen Valtatie 22:ta, pysähdyn Ihmeeseen kahville. Ja varsinkin ehdottomasti täytyy nauttia omenapiirakkaa! Myös palvelu on ollut hyvää, ei moittimista.

    VastaaPoista
  3. Muikut ja pottumuusi on hyvä!

    VastaaPoista
  4. kari on pysähtynyt rekalla syömäänja juomaan,ostanut savumuikkuja ja kehuu että ovatmaailman parhaita ja oli ostanut matka evääksi purkin savumuikkuja.sanooettä paikka on paras taukopaikka,ja toivoo että paikka säilyisi aina.

    VastaaPoista