keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Kaivannon keidas - Kangasala

Kauniilla paikalla Längelmäveden rannalla sijaitsee kahvila, mutta on epäselvää, miten yritys haluaa nimensä kirjoitettavan. Verkkosivuilla paikka on Kaivannonkeidas, kuten Googlemapsissakin Facebookissa Kaivannon Keidas, kuten myös Foursquare-pavelussa Kannatan jälkimmäistä, toki anglismien inhoajalle sopisi vielä paremmin Kaivannon keidas. Kyseessä on joka tapauksessa valtatie 12:n varrella olevasta Kaivannon kanavan vanhasta laivakahvilasta, joka on uudistunut lähivuosina uusien omistajien myötä.

Bonusta siitä, että täällä leivotaan itse - todistetusti. Miinusta siitä, että paikalle pääsee järkevästi vain Pälkäneen suunnasta tullessa. Tampereelta tullessa kääntyminen tien yli on kielletty. Vesitse tulevat on myös muistettu. Mukava sisustus, pieniä retrohenkisiä yksityiskohtia. Sisällä tilaa maltillisesti, pihalla lisää paikkoja monessa kerroksessa - ylempää terassilta avautuvat mainiot näkymät. Paikka on avoinna ympäri vuoden.


Tällä kertaa palvelu oli ystävällistä ja sopivan letkeää. Lähipiirissä joku muu koki toisenlaista: heidät oli kesken paussin ajettu pois "pian" tulevan isomman auton vuoksi, palvelu oli ollut päälle käyvää showta.  Jälkimmäistä palvelua saaneet eivät ole tulossa uudelleen, ensimmäistä saaneet tykkäsivät kyllä.

Vähän jäi siis kaksijakoinen olo: paljon hyvää, vähän muutakin.

2 kommenttia:

  1. Hmmh. Hauskoja munkkeja :) Pitääpä kokeilla joskus!

    Kiva blogi sulla näistä kahviloista, mielenkiintoinen!

    VastaaPoista