keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Stickstugan - Lemland

Stickstugan on söpö mökki kauniissa ympäristössä. Kesäsesongin ajan auki oleva kahvila löytyy seuraamalla polkua pihan perälle punaiseen mökkiin.

Testatuista Ålands pankakoista paras. Kahvikupit isot, eikä kahvi ainakaan maistunut automaattikahvilta. Lasitettu kuisti lisää tauon mukavuutta. Täällä kiire unohtui ja pidempäänkin olisi voinut istua rauhoittumassa. Hyvä kokonaiskuva ja mieli stopista.

Stickstugan on varsinaisesti neuleyritys, jonka tuotteita kahvilassa myös myydään. Yrityksellä on tilat myös Maarianhaminassa ja kahvilan vieressä - ilmeisesti. Myymälä Järsön saarella vaikutti kuitenkin niin kodilta, ettei pihaan viitsinyt mennä opasteista huolimatta tarkemmin tarjontaa tutkimaan.

Järsö kuuluu Lemlandiin, mutta löytyy ajamalla Maarianhaminasta etelään. Stickstuganille et siis pääse Lemland-tieviittoja seuraamalla.

P.S. Ahvenanmaa on poikkeus Tauon paikan luokittelussa. Alueella on yhteensä 16 kuntaa, joista pienimmässä on vain noin 160 asukasta. Itsehallintoalueen taukopaikat ovatkin niputettu sekä kuntanimikkeen että Ahvenanmaa-tunnisteen alla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti