tiistai 22. kesäkuuta 2010

Rajasillan kahvila - Pirkkala

Jo 30 vuotta Pyhäjärven rannassa on palvellut Rajasillan kahvila, joka trendikkäästi tiedottaa omista menoistaan Facebookissa.  Kahvilaan pääsee poikkeamalla vilkkaalta kolmostieltä: käänny Pirkkalan rampilta ylös ja aja moottoritien vieressä olevaa, saman suuntaista paikallistietä pihaan. Rannassa on ilmeisesti laituri, johon pääsee myös veneellä.

Tarjolla on oman leipomon tuotteita, lounasta ja perinteistä grilliruokaa. Pysähdyskerralla kahvilasta oli liki kaikki loppu, mutta lisää tehtiin ja paistettiin tasatahtia.Hillomunkki siis suoraan uunista ja hyvää, peruspulla samoin. Kahvi oli maukasta, mutta kupit likaiset. Aurinkoisena päivänä kaikki asiakkaat viihtyivät terassilla, johon ei tuuli pahasti päässyt puhaltamaan. Kivenheiton päässä pihalla olivat keinut ja pöydät käytössä, joskin hiukan pusikossa.

Kokonaisuutena Rajasillan kahvila oli hiukan jämähtäyt tuonne kolmenkymmenen vuoden taakse - hyvässä ja pahassa. Hiukan sotkuista, mutta joviaali meininki ja ystävällinen palvelu. Päivän lehdistä lisäplussaa. Kahvilalla on osin eläväiset aukioloajat, usein avataan kello 6 ja suljetaan alkuillasta. Arkisin varmemmin auki kuin viikonloppuisin - ennen pitkää pyörälenkkiä kannattaa tarkistaa tuolta FB-profiilista.

Edit 14.9.2012: ainoana asiakkaana sai rauhassa valita lehden ja istumapaikan, tarjoilua naftisti, mutta riittävästi. Tällä kertaa varsin siistiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti