maanantai 5. lokakuuta 2009

Piriste - Heinola

Heinolan pohjoisosasta löytyvä Paason Piriste on ilmeisesti leppoisa taukopaikka. Onhan sillä hieno nimi ja helpohko poikkeaminen vitostieltä, mutta ei uskallettu mennä sisälle loppukesästä!

Pysähdyksemme aikaan ulospäin näkyi vain autio piha, sameat ikkunat ja nuukahtaneet kasvit. Näkymä oli kuin Kaurismäen elokuvasta, eikä valoa tai liikettä missään. Kiitos ei. Toiset ovat uskaltautuneet parkkipaikkaa pidemmälle. Hatunnosto heille, itse täytyy ottaa uusi yritys ehkä parin vuoden kuluttua.

Karttalinkki

2 kommenttia:

  1. varsin oli luotaan poistyöntävä kohde tämä, eikä piristänyt pätkääkään pitkän ajomatkan päälle...koska lie ollut viimeksi toiminnassa kyseinen paikka, tuskin vuosiin, ja silti matkaparkkina löytyy tuoreistakin "kartoista".

    VastaaPoista
  2. Voi voi. Kilometritolkulla käveltii Piristeeseen piristymään. Siskojen kanssa kokoonnuttiin perjantaisin lapsuuskotiin mennessä. Kuuli samalla kylän kuulumiset ja näki tutut. RIP Jyrki
    Kunpa remontti joskus valmistuis... sitä odotellessa istun Koitin kuppilassa -Oiva paikka sekin . . . On tilaa hengittää... vai mitenkäs se paikallinen taiteilija tuumikaan

    Airisisko

    VastaaPoista