sunnuntai 23. elokuuta 2009

Niitty-Seppälä - Pälkäne

Pienestä isommaksi kasvanut Niitty-Seppälä löytyy Lahti-Tampere -tieltä poikkeamalla, pari kilometria opasteen Luopioinen suuntaan. Vain kesäisin auki olevan tilan kahviossa pääsee aurinkoon tai sateelta suojaan tarpeen mukaan, taustalla soi vanhan malli rokki. Oman kotileipomon tuotteet ovat aina tuoreita ja maukkaita.

Niitty-Seppälän takapihalla on kotieläinpuisto, jossa pääsee ilmaiseksi tietenkin katsomaan
kotieläimiä ihan vierestä. Vieressä kiertää sopivan mittainen luontopolku visaisine kysymyksineen ja salaperäisessä peikkoluolassa on jännitystä sopivasti lapselle. Kesäaikaan kauden tuotteet ovat myynnissä tilan hintaan.

Kaikki pysähdykset Niitty-Seppälässä ovat olleet mukavia viimeisen kahdenkymmenen vuoden aikana iästä riippumatta, sukulaislasten kanssa ja ilman.

4 kommenttia:

  1. Kesätori on laajentunut vuosien myötä, ei liian suureksi kuitenkaan. Monipuolinen ja mukava taukokeidas - ja taatusti tuoreita tuliaisia. Poiketa kannattaa!

    VastaaPoista
  2. Jälleen tänä syksynä Niitty-Seppälän kesätorin liepeillä on kunnostettu ja uusittu paikkoja, joten ensi kesänä varmaan on muutakin tuoretta tutkittavaa marjojen, kukkien ja vihannesten lisäksi.

    VastaaPoista
  3. Paikka kehittyy ja kasvaa. Kahvit poiketaan juomaan kerran pari kesässä, ja matka on helppo Lahti-Tampere-tieltä. Ihan mukava muutoin, mutta joskus on autoja pihassa niin paljon, että melkein pelkää peltipaukkuja. Tiesittekö, että täällä tanssahdellaankin kesäaikaan? Kysyy nimim. Pelle.

    VastaaPoista
  4. Ihana paikka ja herkullisia tuotteita! Parkkipaikkaa voisi tosin suurentaa, kesäisin on peltikolarit lähellä..

    VastaaPoista