sunnuntai 23. elokuuta 2009

Vihreä pysäkki ja edulliset paikat - Pello

Jo yli kymmenen vuoden aikana pohjoiseen matkatessa huomiota ovat herättäneet tienvarren opasteet edullisista pullakahveista. Pellon pohjoispuolella rinnakkain sijaitsevista taukopaikoista tien itäpuolelta saa munkin ja kahvin maksamalla 50 senttiä ja tien länsipuolella ison kahvin ja viinerin saa eurolla.

Muutoin taukopaikkojen valikoimista saa tavanomaiset turistihoukutukset ja kaikki mahdolliset tuliaistavarat. Täysperävaunullisen rekan saa parkkeerata vain itäpuolella olevan pihalle.

Pellon pohjoispuolelta löytyy myös Vihreä pysäkki, josta löytyy iso Pentikin myymälä, pienempiä myymälöitä, Eero Mäntyranta -museo, hyvin paikoitustilaa, kahvilaa ja ravintolaa, siistit vessat. Toki hintataso on edellistä selkeästi korkeampi, mutta esimerkiksi tuon Pentikin kakkoslaatuosastolla säästää mukavasti.

1 kommentti:

  1. Pellon maisemissa on turisteille pyydystä jos jonkinmoista. Parkkipaikat, kahvio/ravintola ja ennenkaikkea siistit vessat saavat pysähtymään. Kauan sitten Pentikin kakkoslaatuosastolla vieraillessamme en ostanut mitään, kun hinnat olivat niin suolaiset. Mieluisaa kuulla, että hinta-laatu kohtaavat. Pistäytyä aiomme, kunhan sinne saakka ennätämme.

    VastaaPoista