perjantai 4. kesäkuuta 2010

Jalokivigalleria - Jämsä

Piskuinen Längelmäen kunta jakautui kahtia Jämsän ja Oriveden kesken vuoden 2007 alussa. Länkipohja ja sen mukana Jalokivigalleria oheiskuvioineen jäi Jämsän puolelle.

Jämsän ja Oriveden väliin jäävän Länkipohjan kohdalla opasteet ohjaavat Jalokivigalleriaan, joka on saman nimisen ketjun myymälä maalaismaisemassa. Kahviota ei ole, vaikka näin yrityksen kotisivut mainostavat ja pääoven vierestä tänne on opaste. Pellavamuseokin on kovin pieni ja valitettavasti palveluakaan ei tämän kokemuksen perusteella voi hyväksi sanoa.

Pienen kävelymatkan päässä on korsumuseo, joka oli kaksikymmentä vuotta sitten kiva. Kofeiinittoman pysähdyksen nuivuttamana en jaksanut edes lähteä tätä etsimään.

2 kommenttia:

  1. Kuinkahan niin ei ollut kahviota? Muistan, että itse ainakin samoihin aikoihin olin kesätöissä kyseisessä paikassa, nimenomaan kahviossa. Eikä pellavamuoseo ollutkaan paikka jossa palvellaan, vaan katsellaan ja kysytään kassalta, jos jokin asia askarrutti. Iloksesi olet varmaan huomannut, ettei sitä myymälää ole enää? :)

    VastaaPoista
  2. En muista enää, kuinka pitkä aika oli tekstin kirjoittamisen ja vierailun välissä - joskus näissä päivityksissä ja kokemuksissa on pitkiäkin välejä. Kahvilatilat kuitenkin löysin, muttei siellä tosiaan silloin ollut mitään tarjolla. Jostain syystä ei huvittanut mennä uudelleen - toivottavasti muut ovat saaneet parempaa palvelua. ;)

    VastaaPoista